Menu

 • businessplus1
 • businessplus 2
 • businessplus 4
Нашето желание да се усъвършенстваме, да сме иноватори и да създаваме нови технологични автомобили с модерен дизайн е гаранция, че ще удовлетворим както желанията за модерен автомобилен парк на Вашите служители, така и транспортните търговски нужди на Вашата компания.
С отлична икономичност и екологичност, както и ниските данъчни и оперативни разходи, Toyota BusinessPlus ще ви помогне да управлявате своя бизнес с оптимизъм, за да постигнете своите желани бизнес резултати.

 

 • busunessplus graf

Обещание за качество.

Висококачествените ни продукти, екипът от утвърдени професионалисти и отличното ни обслужване
са гаранция за пълното удовлетворение на бизнес нуждите на Вашата компанията и служителите Ви.
Като световен лидер в хибридната технология вече почти 20 години, и с над шест милиона хибридни автомобила на пътя, ние имаме обективна оценка за високото качество и надеждност на технологиите ни.
Благодарение на доказаните безкомпромисно качество, надеждност и издържливост, Toyota заслужено е призната за "най-скъпата автомобилна търговска марка в света".
Ние работим в близко сътрудничество със своите клиенти, за да сме сигурни че всеки от тях получава нужното внимание и съдействие по възможно най-добрия и подходящ за конкретния клиент начин. Притежаваме широка мрежа от сервизни и търговски представителства в цялата страна, предлагащи допълнителни услуги от удължено работно време до експресни услуги, от безплатен WiFi до професионали консултации.
Всичко това е просто част от нашата отговорност като фирма, която е напълно посветена на осигуряването на качествени продукти, хора и услуги, за да удовлетворим желанията на клиентите ни. Това води до положително преживяване и за корпоративните сделки, и за служителите.
Иновация към устойчиво бъдеще е в сърцевината на нашата визия като фирма. Ние имаме напълно екологична практика на всеки етап от нашия процес, от производство до рециклиране. И когато става дума за емисии, нашите хибриди не само ограничават емисиите на въглероден диоксид, но и опазват въздуха благодарение на ниските им нива на NO и други вещества. Затова не е изненадващо, че за поредна година печелим титлата на Интербранд за най-добра глобална и екологична фирма.
Когато става въпрос за общите разходи на притежание, ние сме посветени да осигурим прозрачна и винаги високо конкурентна цена на фирмените автомобили.
Ние имаме уредите и експертизата, за да ви предоставим истинска прогноза за цената на корпоративните сделки. Ние можем да направим това, защото няма какво да крием - ние знаем, че цената ще бъде конкурентна.
Икономичността винаги е включена във нашите бизнес предложения. Нашите хибридни автомобила имат конкурентен общ разход на притежание благодарение на:
 • по-малко износване на части като спирачни дискове и спирачни накладки
 • липсата на съединител, стартер, алтернатор и ангренажен ремък
 • хибридна преференция (инициатива на Toyota за понижаване на нивата на въглероден диоксид и за фирмата и клиентите )
 • Доказана надеждност
С Toyota не избирате само по-зелени автомобили, а получавате избор от възможности с най-различни ценови нива подходящи за всеки бизнес.
 • toyota 2014 handshake 1600x900 tcm 3020 469785

С BusinessPlus Вие избирате бизнес партньор, за който предизвикателството е пътят за постигането на съвършенство.

 • businessplus3
 • businessplus 5

Избирайки Toyota, вие избирате и по-светло бъдеще за Вашата фирма като същевременно доставяте удоволствие на служителите Ви.

 

ТСЦ Велико Търново АД

Велико Търново

ТСЦ Велико Търново

ул. "Народни будители" 12
5000, Велико Търново
t. 062690039

Налични услуги:

Автосалон, Сервиз, Рез.Части

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петък:
08.30 - 17.30

Video Title

Video Slug